Okrepitev v Kidričevem

Tahiraja je nasledil nekdanji slovenski reprezentant

V Aluminiju so našli igralca, ki bo zakrpal vrzel po odhodu najboljšega igralca v jesenskem delu sezone Francesca Tahiraja. Vrzel je zakrpal nogometaš, ki je že zaigral za slovensko izbrano vrsto.

Uredništvo
4. februar 2019, 12:04

(Foto: uradna spletna stran kluba)

Aluminij iz Kidričevega bo v drugem delu sezone računal na pomoč nekdanjega nogometaša Drave in propadlega Zavrča Jureta Matjašiča, ki bo v moštvu zakrpal vrzel po odhodu Francesca Tahiraja v Hajduk. Matjašič, ki je v času mandata Srečka Katanca celo odigral eno tekmo v majici slovenske izbrane vrste, bo v Kidričevem predvidoma ostal eno leto, v Slovenijo pa se vrača iz Združenih držav Amerike, kjer je bil nazadnje član ekipe Sacramenta, ki ni članica elitne lige MLS.

"Klub mi je že lani omogočil, da se pridružim pripravam, zato Aluminij že poznam. Lahko rečem, da je klub po mojem mnenju v tem času naredil kar nekaj korakov naprej, tako v organizaciji kot pri delu s prvo ekipo. Tukaj se počutim odlično in mislim, da je tako klub kot jaz v situaciji, ko lahko pomagamo en drugemu," je povedal Matjašič, ki je v prvi slovenski ligi doslej odigral 123 tekem.
 
adplus-dvertising