Tamar Svetlin je priigral zmago Domžalam

Pred tekmo z Olimpijo so Domžale danes gostile Tabor. Sicer so že zaostajale, a je Dejan Djuranović imel aduta v Tamarju Svetlinu.

Uredništvo
20. september 2020, 7:04

Domžale
3 : 1

Sod.: Damir Skomina

Tabor Sežana
 
 
 
 
 
0 : 1
1 : 1
 
2 : 1
 
3 : 1
 
 
 
Domžale: Gregor Sorčan, Janez Pišek, Gregor Sikošek, Damjan Vuklišević, Andraž Žinič, Ivan Makovec, Tamar Svetlin (od 81. Tonči Mujan), Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Matej Podlogar (od 73. Mattias Kait), Dario Kolobarić (od 74. Predrag Sikimić).Tabor Sežana: Jan Koprivec, Klemen Nemanič, Marko Ristić, Mario Zebić, Erik Salkič, Kevin Doukoure Grobry (od 61. Mihael Briški), Dominik Mihaljević, Mario Babić (od 82. Leon Sever), Marko Krivičić (od 90. Marko Vukelič), Christos Rovas (od 62. Fahd Richard Ndzengue Moubeti), Aldair.

Foto: nkdomzale.si

V Domžalah je sežanski Tabor, ki ima novega trenerja, povedel. Rovas je zadel za 1:0 v 27. minuti in domačo ekipo spravil v težave, iz katerih pa so varovanci Dejana Djuranovića znali priplezati. Samo dve minuti po prejetem golu so Domžale izenačile izid, to je storil izkušeni Senijad Ibričić. Naslednji, ki je zapretil gostom, je bil mladi Tamar Svetlin, toda njegov udarec pred iztekom prvega dela igre ni bil dovolj natančen.

A prav Svetlin je postal junak rumenih. Pišek ga je v 58. minuti lepo zaposlil, Svetlin pa je zadel za 2:1. Začelo je kazati na domačo zmago, ki je postala realnost, ko je Svetlin dosegel še drugi zadetek na današnji tekmi.