Teater sanj postaja Teater absurda! Erik ten Hag ni pospravil svojih stvari, lastniki Manchester Uniteda mu pripravljajo novo pogodbo

Jim Ratcliffe ne bo poslušal "nasvetov" tistih, ki so mu predlagali, da odslovi trenerja Erika ten Haga.

Uredništvo
12. junij 2024

(Foto: //)

Manchester United kot vse kaže ne bo zamenjal trenerja! O tem se je sicer dolgo govorilo in pisalo, mediji so nizali potencialne kandidate, toda na koncu se ne bo zgodilo nič. Angleški mediji namreč poročajo, da bo Erik ten Hag ostal na Old Traffordu!

Novi solastnik kluba Jim Ratcliffe je s sodelavci analiziral učinek nizozemskega trenerja in ugotovil, da je Ten Hag storil tudi marsikaj pozitivnega, med drugim je razvil Kobieja Mainooja in Alejandra Garnacha. Ratcliffe je bil navdušen tudi nad osvojitvijo pokala FA, Manchester United je v finalu premagal Manchester City!

Stekle so zato že aktivnosti za podaljšanje pogodbe s Ten Hagom!

V preteklih tednih se je veliko govorilo o Kieranu McKenni, Garyju O'Neilu, Robertu De Zerbiju, Thomasu Tuchlu, Grahamu Potterju in še nekaterih trenerjih kot kandidatih za prevzem Manchester Uniteda. Zgodilo se ni nič, ravno nasprotno, Erik ten Hag je kar malce nepričakovano dobil močno zaupnico s strani vodstva kluba!