Thomas Gravesen je razkril, kaj mu je povedal Zinedine Zidane: To so tri ekipe, ki jih je Zidane pripravljen voditi kot trener

Zinedine Zidane je bil doslej le trener Reala in to zelo uspešen. Ambicij pa ni prav veliko, zanj v poštev prideta le še dve ekipi.

Uredništvo
1. marec 2024

(Foto: Instagram)

Želijo si ga mnogi, toda Zinedine Zidane kljubuje vsem. Francoz ostaja brez trenerskega dela, potem ko je v dveh obdobjih izjemno uspešno vodil Real Madrid (prvič od leta 2016 do 2018, nato pa še od leta 2019 do 2021). Zdi se, da ga trenersko delo sploh ne zanima pretirano. To je nekako potrdil tudi njegov nekdanji soigralec iz Reala Thomas Gravesen, ki pa je razkril skrivnost francoskega asa. 

Danec je kot nekdanji soigralec Zidanu seveda relativno blizu in tako tudi ve, kako Francoz razmišlja. Zidane mu je tako razkril tudi imena treh ekip, ki jih je v svoji trenerski karieri pripravljen voditi. 

"Pred dvema letoma sem govoril z Zidanom. Rekel mi je, da zanj obstajajo le tri ekipe, ki jih je pripravljen voditi kot trener. To so Marseille, Real Madrid in reprezentanca Francije. Vprašal sem ga, če bo spet delal kot trener in rekel mi je, da zanj obstajajo le te tri možnosti," je dejal Gravesen.