Tomić ni bil dolgo brez kluba, kariero bo nadaljeval v Avstriji

Nekdanji kapetan Olimpije Tomislav Tomić je dobro izkoristil epizodo v Sloveniji in v svoji karieri naredil korak naprej. Seli se v Avstrijo, kjer bo po novem sodeloval s Felixom Magathom in Zvonimirjem Soldom.

Uredništvo
5. avgust 2020, 9:06

Foto: SPS

Bosanski vezist Tomislav Tomić je po izteku pogodbe z Olimpijo hitro našel novega delodajalca. Govorice o njegovem morebitnem povratku v Bosno in Hercegovino so se izkazale za netočne, saj je Tomić danes sklenil triletno pogodbo z avstrijskim prvoligašem Admiro Wacker, ki je v minuli sezoni v avstrijskem prvenstvu zasedla predzadnje mesto na lestvici.

Pred pričetkom nove sezone so apetiti višji, saj so se pri omenjenem klubu povezali z dvema prepoznavnima imenoma mednarodnega nogometa. Ključne kadrovske odločitve v klubu sprejema znani nemški trener Felix Magath, nov Tomićev trener pa nekdanji hrvaški reprezentant Zvonimir Soldo.

"Po odhodu iz Olimpije sem imel veliko ponudb. Klicali so me iz Poljske, Turčije, Izraela, danes pa je padla odločitev. Finančni pogoji so odlični, podpisal sem triletno pogodbo in zelo sem vesel. Prihajam v dobro organiziran klub, v katerega prihaja tudi bogat pokrovitelj," je za bosanski portal Sportsport.ba povedal Tomić.