Tragedija v Manchester Cityju: Mladinec kluba si je vzel življenje

V Manchester Cityju je danes dan žalovanja, saj si je pri rosnih 17 letih življenje vzel nekdanji mladinec tega kluba Jeremey Wisten. Razlog, zakaj si je vzel življenje, je nadvse presunljiv.

Uredništvo
26. oktober 2020, 11:12

Foto: Getty Images

V Angliji je včeraj odjeknila novica o tragični smrti komaj 17-letnega nekdanjega mladinca Manchester Cityja Jeremyja Wistna, ki se je enemu najboljših angleških klubov pridružil že leta 2016, ko je postal član Cityjeve ekipe do 13 let.

"Družina Manchester Cityja z žalostjo obvešča, da nas je zapustil nekdanji član naše akademije Jeremy Wisten. Njegovi družini in prijateljem izrekamo globoko sožalje. V teh težkih časih so  naše misli z vami," so zapisali pri Cityju.

Wisten je bil rojen v Malawiju, igral je na položaju centralnega branilca, pred časom pa so ga v Cityju odpustili, kar je po poročanju nekaterih otoških medijev mladeniča pognalo v globoko depresijo, ki se je žal končala na najbolj tragičen način."Grozljiva novica … Počivaj v miru, mladi mož," je na twitterju zapisal zvezdnik članske ekipe Cityja Aymeric Laporte, sožalje pa so delili tudi ostali zvezdniki Cityja na čelu z Raheemom Sterlingom.