Tragedija v Srbiji: Nekdanji reprezentant izvlekel pištolo in si vzel življenje

Srbski mediji poročajo o tragični smrti nekdanjega nogometaša Miljana Mrdakovića, ki si je v zelo dramatičnih okoliščinah sam vzel življenje.

Uredništvo
23. maj 2020, 1:42

Foto: /

Iz Srbije prihaja tragična vest o smrti nedavno upokojenega napadalca Milana Mrdakovića, ki si je v svojem stanovanju v Beogradu pri vsega 38 letih vzel življenje. Motivi za samomor niso poznani, srbski mediji pa poročajo, da naj bi se Mrdaković v času samomora nahajal v stanovanju s svojo izbranko, se ulegel na posteljo in po besedah 'Ne morem več' pritisnil na sprožilec. Prestrašeno dekle nogometaša je steklo iz stanovanja in poklicalo policijo, več podrobnosti o tragičnem dogodku pa trenutno še ni poznanih.

Mrdaković je imel sicer za seboj lepo nogometno kariero, v kateri je nogomet igral v različnih državah po vsem svetu. Že s šestnajstimi leti se je napotil v veliki belgijski Anderlecht, do upokojitve leta 2017 pa je bil med drugim tudi član klubov kot so Gent, Austria Salzburg, Metalist Kharkov, Vitoria Guimaraes in Apollon, igral pa je tudi za več klubov na kitajskem. V majici srbske olimpijske reprezentance je zbral tri nastope.

loading...