Trener Barcelone Koeman: Real Madrid je preveč kritiziran

El clasico ponuja dvoboj ekip, ki lovita Atletico Madrid in se borita za naslov prvaka. Ronald Koeman opozarja, da Real Madrid ni tako slab kot nekateri govorijo.

Uredništvo
10. april 2021, 7:11

Foto: Getty Images

Nocoj, ob 21. uri, bo španska nogometna scena spremljala "tekmo vseh tekem". El clasico bo odigran v Madridu, vložek bo kot vedno visok. Barcelona in Real Madrid lovita vodilni Atletico Madrid, stopila sta večino zaostanka, zdaj pa bosta obračunala še med seboj. 

Pri Barceloni so previdni. Ronald Koeman, ki je z ekipo že izpadel iz lige prvakov, opozarja, da je Real Madrid močan in preveč kritiziran.

"El clasico je drugačen od ostalih tekem. Dobro igramo, smo v boju za naslov prvaka, lahko smo zadovoljni. Real je preveč kritiziran. Igra v ligi prvakov, v boju za naslov je. Ne podpiram kritikov. Čaka nas dobra tekma. Vsem nam je jasno, kako pomembna bi bila zmaga na tej tekmi," je dejal Koeman.

Nizozemec se zaveda, da rezultat te tekme ne bo presodil v boju za naslov. Tudi zato, ker nobena od ekipe ni tako prepričljiva, da bi lahko dobila vse preostale tekme do konca letošnje sezone. 
 
adplus-dvertising