Trener, ki je bil na radarju Maribora: Radomlje so trenutno največji hit Slovenije

Trener Radomelj Nermin Bašić je ponosno razkril podatek, da je njegova ekipa v koledarskem letu 2022 na drugem mestu po številu osvojenih točk.

Uredništvo
8. avgust 2022, 12:21

Nermin Bašić (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Radomlje so nedvomno ekipa, ki je v slovenskem prostoru v zadnjem letu dni pokazala največji napredek. Radomljani so navduševali že v drugem delu prejšnje sezone, zelo dobro pa jim kaže tudi ob začetku nove, saj trenutno zasedajo drugo mesto na lestvici za ljubljansko Olimpijo.

Trener Radomelj Nermin Bašić je na socialnih omrežjih potegnil črto pod dosežke in izrazil prepričanje, da so Radomlje trenutno največji hit slovenskega nogometa.

"To je lestvica od januarja do danes. Radomlje, klub z enim najmanjših proračunov v ligi, brez svojega lastnega stadiona, z drugim najmlajšim kadrom v novi sezoni in po tem, ko je klub zapustilo 12 igralcev. Od začetka leta 2022 smo doživeli le tri poraze."

"Fascinantna statistika majhnega kluba. Kluba, ki je pred tem le dvakrat igral v prvi ligi in pri tem prvič osvojil 13, drugič pa 16 točk."

"Ne le da osvajamo točke, s svojim načinom igre smo tudi osvojili srca navijačev in to mi predstavlja največje zadovoljstvo. Bravo za mali klub, ki je trenutno največji hit Slovenije,"
je zapisal Bašić.

Bašić je bil trener, čigar ime se je v preteklosti povezovalo s klopjo Maribora.