Trk Pogbaja in Fernandesa, poškodovana oba!

Britanski časnik Daily Mirror poroča, da sta na treningu Manchester Uniteda nesrečno trčila zvezdniška vezista Paul Pogba in Bruno Fernandes, pri tem pa naj bi poškodbe utrpela kar oba.

Uredništvo
3. julij 2020, 9:22

Foto: /

Manchester United v zadnjem času kaže dobro formo in je v povsem odprti bitki za uvrstitev v ligo prvakov, na nedavni prvenstveni tekmi v Brightonu pa so navijači rdečih vragov lahko uživali v dobri predstavi zvezdniških vezistov Paula Pogbaja in Bruna Fernandesa, ki bi po mnenju mnogih morala postati gonilni sili moštva v prihodnjih letih.

Danes iz tabora Uniteda prihajajo veliko bolj zaskrbljujoče novice. Časnik Daily Mirror poroča, da sta danes na treningu nesrečno trčila prav oba omenjena zvezdnika, oba pa naj v bolečinah zapustila igrišče in predčasno zaključila trening. Manchester United se v zvezi z domnevnim trkom dveh odličnih vezistov še ni oglasil, Mirror pa trdi, da naj bi jo še posebej skupil odlični Portugalec, ki vse od svojega prihoda na Otok igra v izjemni formi in je po mnenju številnih eden glavnih 'krivcev' za rezultatski preporod Uniteda.