"Tuchel je najslabši trener PSG zadnjih let!"

Služba trenerja Paris St. Germaina ni preprosta. Poleg stalnih visokih zahtev glede rezultatov, strupene puščice letijo z vseh strani. Thomas Tuchel se mora letos dokazati v Ligi prvakov.

Uredništvo
14. februar 2020, 9:13

Foto: uradna spletna stran kluba

Nekdanji vezist in trener Paris St. Germaina Luis Fernandez je prepričan, da Thomas Tuchel na klopi njegovega nekdanjega kluba ni pokazal dovolj. Fernandez, ki je pred kratkim zapustil mesto tehničnega direktorja akademije pariškega velikana, je ostro napadael nemškega trenerja.
 
"Če pogledamo rezultate prejšnje sezone, je Tuchel najslabši trener, ki smo ga imeli pod katarskimi lastniki," je Fernandez dejal za DPA. "Je daleč za Kloppom, Guardiolo ali Ancelottijem."

Tuchel je lani osvojil naslov francoskega prvaka, a je PSG v osmini finala Lige prvakov izpadel proti Manchester Unitedu in klonil tudi v finalu francoskega ligaškega pokala.
 
"Izpad iz Lige prvakov je pustil odprte rane. Moramo počakati na tekmi z Dortmundom in videli bomo, če so se zacelile. Lastniki pričakujejo uvrstitev v finale," je še dodal Fernandez.