Tudi Bayern spremlja dogajanje v Londonu, želi si branilca na vrhuncu moči

Odkar je jasno, da pogovori o podaljšanju sodelovanja med nemškim branilcem in klubom iz Londona ne potekajo po načrtih, se je pojavila cela vrsta snubcev, ki čakajo na razplet. V vrsto se je postavil tudi nemški gigant.

Uredništvo
23. september 2021, 11:17

Chelseajev Antonio Rudiger je tarča številnih evropskih velikanov, tudi Bayerna. (Foto: Getty Images)

Številni evropski nogometni velikani spremljajo dogajanje okoli morebitnega podaljšanja pogodbe med Antoniem Rudigerjem in londonskim Chelseajem. Strani sta prišli do točke, kjer se je zapletlo, zato so ostali snubci postali zelo pozorni.

Francoski PSG in madridski Real naj bi bila zelo zagreta za nakup branilca reprezentance Nemčije, zdaj pa naj bi se v vrsto postavil tudi munchenski Bayern, poroča Goal.com.

Bayern naj bi že stopil v stik z branilčevim zastopnikom in bratom Sahrom Senesiem, dlje od tega pa še niso prišli. Trener Bayerna Julian Nagelsmann meni, da bi bil Rudiger odličma menjava za Niklasa Suleja, če bo ta poleti odšel drugam.

Rudiger in Chelsea imata težave pri pogajanjih za podpis nove pogodbe. Igralec si sicer želi ostati v Londonu, a se hkrati zaveda, da gre nemara za zadnjo super donosno pogodbo v karieri. V luči tega gre razumeti težnjo po visokih pričakovanjih, za katere še ni znano, če jih bo klub sprejel.