Tudi Conte je oboževalec: Julia Roberts na Old Traffordu? Jaz sem ji razkazal slačilnico Chelseaja!

Ameriška zvezdnica je nepričakovano postala aktualna v angleški Premier League, predvsem zaradi Pepa Guardiole, ki jo je omenil po tekmi lige prvakov. Zdaj se je na to temo oglasil še Conte.

Uredništvo
18. marec 2023, 5:25

Julia Roberts se je mimogrede in nehote znašla v britanskih medijih. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Pred dnevi je Pep Guardiola praktično iz nič v intervjuju po tekmi Manchester Cityja omenil Julio Roberts, britanski mediji pa se še zdaj zabavajo na to temo. Vprašanju o svetovno znani ameriški filmski zvezdi se ni uspel izogniti niti Antonio Conte, ki sedi na trenerski klopi Tottenhama, v preteklosti pa je v Angliji vodil tudi londonski Chelsea – in Julii Roberts takrat očitno zelo ponosno razkazal klubsko slačilnico.

“Julia Roberts? Spomnim se, ko nas je prišla obiskati pred leti, ko sem vodil Chelsea. Ogledala si je tekmo, potem pa sem jo imel priložnost tudi spoznati. Osebno sem ji razkazal našo slačilnico ... Mislim pa, da je to zelo dobro za nogomet, da se takšna svetovno znana in priljubljena osebnost zanima za nogomet, takšni ljudje so zelo pomembni za promocijo tega športa,” je povedal prekaljeni Antonio Conte in nasmejal novinarje.

Spomnimo, po zmagi Manchester Cityja v ligi prvakov nad Leipzigom se je Pep Guardiola pošalil, da ne bo zadovoljen, tudi če City osvoji ligo prvakov. Zakaj? Zato, ker je pred leti Julia Roberts obiskala Manchester United, ki je seveda mestni rival Manchester Cityja. Omenjena igralka se sicer med dopustovanjem rada oglasi pri znanih nogometnih klubih, nekaj let nazaj je bila tudi na obisku pri španskemu velikanu Real Madridu