Tudi nogometaš Marseilla je bil tarča vloma, že drugič v enem letu

Nedavno so bili vlomilci na delu pri Paolu Dybali, tokrat je nastradal Valentin Rongier. Francozu se je to pripetilo že drugič v tekočem letu!

Uredništvo
25. oktober 2021, 5:31

Zopet vlomilci pri znanem nogometašu, tokrat je nasrkal Valentin Rongier. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Včeraj sta se na kultnem Vélodromu pomerila domači Marseille in PSG, francoski derbi v 11. krogu Ligue 1 se je končal z remijem in rezultatom 0:0. Tekmo pa so določeni tatovi izkoristili za to, da so takrat vlomili v hišo 26-letnega Valentina Rongierja. Vezist je na tekmi igral dobro, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa gotovo ni bil dobre volje - neglede na rezultat derbija.

Nekdanjemu nogometašu Nantesa se je to zgodilo že drugič v enem letu, prvič so v njegovo hišo vlomili poleti. Že takrat je nogometaš priznal, da se v svojem domu po incidentu ne počuti več varno, zdaj pa mu bo verjetno še bolj neprijetno. Ob tem dodajmo, da je takrat Rongier svojo hišo opremil z dodatno varnostno opremo in alarmi. Očitno pa to ni bilo dovolj, da bi zmotilo oz. preveč oviralo tatove.

Lokalna policija dogodek zaenkrat še raziskuje, zato podrobnosti vloma še niso znane v javnosti. Prav tako ne vemo kaj so tatovi uspeli odtujiti od nogometaša in njegove družine. Francoski mediji sklepajo, da med incidentom v hiši ni bilo drugih članov nogometaševe družine. Nedavno sta bili žrtvi vloma tudi dva druga nogometaša Marseilla, centralni branilec Luan Peres in obrambni vezist Boubacar Camara.