Tudi to se še dogaja: Prestop v Premier League!

Angleški prvoligaš Norwich City je uradno napovedal prihod novega igralca, ki je svoj sanjski prestop kariere dočakal v obdobju, ko se zdi nogometno trgovanje le še oddaljen spomin.

Uredništvo
10. april 2020, 6:24

Luksemburžan Daniel Sinani je postal novi član Norwicha. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Strokovnjaki napovedujejo, da bo nogometno trgovanje po koncu pandemije koronavirusa neprimerljivo s trgovanjem, kakršnega smo bili vajeni v zadnjem času, kljub temu pa ne gre dvomiti v to, da bodo nogometni prestopi še vedno zelo pomemben in zabaven element nogometne industrije. Za delček tega je danes poskrbel angleški prvoligaš Norwich City, ki se bo lahko pohvalil s tem, da je svojo prvo pridobitev za novo sezono dobil v času pandemije.

Novi član kanarčkov je namreč postal 23-letni napadalec iz Luksemburga Daniel Sinani, ki je podpisal predpogodbo s svojim novim klubom. Sinani je v letošnji sezoni z Dudelangejem igral v skupinskem delu lige Europa, v domačem prvenstvu pa je na 16 tekmah dosegel 14 zadetkov.

"Zelo smo veseli, ker smo Daniela zvabili v svoje vrste. Dobili smo igralca z velikim potencialom, zanimiv pa je predvsem zato, ker v napadu lahko igra na več različnih igralnih položajih. Seveda je kakovost nogometa v Luksemburgu na drugačni ravni in bo zato potreboval nekaj časa, vendar pa je že v ligi Europa dokazal, da je kos največjim izzivom,"
je povedal trener Norwicha Daniel Farke.
 
adplus-dvertising