Tuttosport: Naprodaj je kar 11 nogometašev Juventusa

Italijanski časnik Tuttosport trdi, da bo Juventus finančne težave reševal z masovnimi prodajami svojih nogometašev. Na seznamu tistih, ki lahko odidejo, je kar 11 imen.

Uredništvo
29. maj 2020, 6:43

Foto: /

Juventus iz Torina ima zaradi 'izpada' nogometa precej finančnih težav, saj je že v zadnjem letu prikoval precej veliko poslovno izgubo, ki bo po vsesplošnih napovedih v letošnjem poslovnem letu še dodatno narasla. Slaba ekonomska slika pomeni, da bo moral klub izgubljene prihodke nadoknaditi na trgu, torinski časnik Tuttosport pa trdi, da so v klubu oblikovali seznam kar 11 igralcev, ki lahko poleti v primeru zadovoljive ponudbe zapustijo klub.

Od dražjih igralcev so na seznamu Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Adrien Rabiot in Daniele Rugani, poleg omenjenih pa naj bi se bil Juventus pripravljen odpovedati tudi Mattii Perinu, Marku Pjaci, Luci Pellegriniju, Mattii De Scigliu, Cristianu Romeru, Rolandu Mandragori in Francozu Stephyju Mavdidiju, ki v letošnji sezoni igra na posoji pri francoskem prvoligašu Dijonu.

To seveda ne pomeni, da bo Juventus le klestil svoje vrste, saj želi denar, ki bi ga zaslužil s prodajami navedenih nogometašev, preusmeriti tudi v nakupe novih igralcev. Tuttosport trdi, da so na seznamu želja denimo zapisana imena kot so Paul Pogba, Sandro Tonali, Houssem Aouar in pa Brazilca Willian ter Arthur.
loading...