URADNO: Bravo je igralca prodal v Romo

Amir Feratović je še mlad in v članskem nogometu neuveljavljen igralec, a že odhaja v tujino. Branilec, ki je pred Bravom igral za Olimpijo, se seli v močno Romo!

Uredništvo
19. avgust 2020, 8:08

Foto: /

Po Domnu Grilu je ljubljanskemu Bravu uspelo realizrati še en posel z eno od najmočnejših lig v Evropi oziroma na svetu. Za razliko od Grila, ki se seli v nemški Hoffenheim, pa bo Amir Feratović odšel tja, kamor smo ga na Nogomanii "preselili" pred časom. Natančneje, v Romo!

Mladi branilec, ki ga je Olimpija naivno izpustila iz rok, je v Bravo prišel leta 2018, janaurja letos je podpisal profesionalno pogodbo, debija pa reprezentant v selekciji U19 v 1. SNL pa ni dočakal. Ga tudi ne bo. Saj odhaja v Italijo

Koliko bo Bravo z njim iztržil ni znano, je pa športni direktor ljubljanskega kluba Dejan Močnik izrazil zadovoljstvo: "Danes je za Amirja dan, ki si ga bo verjetno zapomnil za vse življenje, saj je podpisal 4-letno pogodbo z italijanskim velikanom. Kot športni direktor sem ponosen na vse strokovne sodelavce, ki so odločilno vplivali na Amirjev razvoj in so zaslužni za njegov napredek. Ponovno se je pokazalo, da v našem klubu zmoremo in znamo razvijati igralce tudi do nivoja, da so zanimivi za velike tuje klube. Prestop je vsekakor ponovna velika potrditev našega dobrega dela v strokovnem smislu in dejstvo, da lahko, ko je trenutek pravi, omogočimo fantom nadaljnji korak v njihovi karieri."