URADNO: Christophe Galtier je potrdil slovo Lionela Messija!

Trener Paris Saint Germaina Christophe Galtier je na današnji tiskovni konferenci potrdil dolgo pričakovano novico - Lionel Messi zapušča Pariz in bo proti Clermontu odigral svojo zadnjo tekmo.

Uredništvo
1. junij 2023

Lionel Messi (Foto: Getty Images)

Po več mesecih špekulacij je slovo Lionela Messija od Paris Saint Germaina tudi uradno. Trener Parižanov Christophe Galtier je na tiskovni konferenci pred zadnjo prvenstveno tekmo v sezoni proti Clermontu naredil konec ugibanjem in razkril, da bo Messi še zadnjič zaigral za PSG.

"Imel  sem privilegij treniranja najboljšega nogometaša v zgodovini nogometa. Leo bo proti Clermontu odigral svojo zadnjo tekmo," je povedal Galtier.

Še po koncu svetovnega prvenstva je obveljalo prepričanje, da bo Messi podaljšal pogodbo s klubom, v nadaljnjih mesecih pa so se njegovi odnosi z vodstvom kluba in navijači močno ohladili, zato v Parizu ne bo prav veliko takšnih, ki bi jih slovo legendarnega Argentinca kaj prida razočaralo.

Zgodba s Paris Saint Germainom je zaključena, že v kratkem pa bomo dobili odgovor na vprašanje, kje bo Lionel Messi igral v naslednji sezoni. Če bi sledili toku govoric, je trenutno v najboljšem položaju Al Hilal iz Savdske Arabije.