URADNO: Ibrahimoviću se smeji, pri 39 letih je podpisal naslednjo multimilijonsko pogodbo

Zlatan Ibrahimović je danes tudi uradno naredil konec ugibanjem glede svoje prihodnosti. Pogodbo z Milanom je podaljšal še za leto dni.

Uredništvo
22. april 2021, 9:20

Zlatan Ibrahimović je podaljšal pogodbo z Milanom do leta 2022. (Foto: uradna spletna stran kluba)

V Milanu si bodo želeli, da bo današnja kadrovska novica navijačem nekoliko pomagala hitreje prebroditi razočaranje nad tem, da je Milan sodeloval pri kontroverznem projektu evropske superlige. Iz vodstva kluba so namreč slavnostno sporočili, da je Zlatan Ibrahimović za leto dni podaljšal pogodbo, kar pomeni, da bo v Milanu ostal vse do junija leta 2022.

Legendarni Ibrahimović bo po poročanju italijanskih medijev v tem času zaslužil 7 milijonov evrov, kar je za nogometaša njegove starosti seveda zavidljiv znesek. Ibrahimović je tako poskrbel, da bo vrhunski nogomet igral tudi v 40. letu starosti, saj bo 40. rojstni dan oktobra letos zagotovo praznoval kot član Milana.Ibrahimović je s 15 goli najboljši strelec Milana v letošnji sezoni, z rossoneri pa je trenutno na dobri poti, da se bo po dolgi odsotnosti – tako njegovi kot Milanovi – znova vrne v ligo prvakov.Ibrahimović je v dveh obdobjih za Milan zbral 130 nastopov ter dosegel 84 zadetkov.

 
adplus-dvertising