URADNO: Partizan je po dolgih pogajanjih le kupil branilca Olimpije

Olimpija bo prodala člana prvega moštva. Po pričakovanjih se bo Macky Bagnack po izteku letošnje sezone preselil v vrste beograjskega Partizana. Milan Mandarić se je pogajal zelo dolgo.

Uredništvo
16. junij 2020, 1:17

Foto: pigac.si

Olimpija je sklenila posel s Partizanom. Pogajanja za prestop Mackyja Bagnacka so končana, bila pa so dolga in naporna. Srbi so igralca naposled uspeli dobiti za soliden denar, za vsega 500.000 evrov fiksne odškodnine, Olimpija pa si je zagotovila bonuse in odstotke od naslednje prodaje. 

Telegraf poroča, da je Milan Mandarić večkrat spreminjal pogoje, na koncu naj bi šlo le še za 40.000 evrov, a naj bi prvi človek ljubljanskega kluba popustil. Bagnack mu je namreč dal jasno vedeti, da se v Olimpiji ne vidi več. V Partizan zdaj odhaja na izrecno željo trenerja Sava Miloševića. Trener Beograjčanov si je Bagnacka želel že dlje, časa pogovori so bili intenzivni že minulo zimo. 

"Macky je v dveh letih veliko prispeval uspehom Olimpije in jaz sem prepričan, da bo do konca prvenstva, dokler je član zmajev, še nadaljeval v tem duhu. Po odhodu iz NK Olimpije mu želim še veliko uspehov v Partizanu ter nasploh v nadaljevanju kariere," je dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić