URADNO: Zlatko Zahović je podpisal odhod, odhaja po 13 letih!

Po dnevih negotovosti je danes vse jasno. NK Maribor se je razšel s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem, ki je pristal na odhod iz kluba po 13 letih na funkciji.

Uredništvo
13. marec 2020, 1:32

Foto: /

Zlatko Zahović je bivši! Negotove situacije okrog prihodnosti športnega direktorja Maribora je tako konec. Zahović je bil na tnalu uprave kluba, v kateri se večina ni več strinjala z njegovim vodenjem kluba, dobil je nezaupnico in jo zdaj tudi sprejel. 

"Končana je skupna zgodba, ki je trajala od 1. avgusta 2007. Sporočamo, da smo se z Zlatkom Zahovičem kot športnim direktorjem NK Maribor sporazumno razšli, kot prijatelji. Sklep je bil sprejet na njegovo pobudo in z današnjim podpisom sporazuma je sodelovanje športnega direktorja s klubom končano," so sporočili iz Maribora. 

Tiskovne konference klub zaradi epidemije koronavirusa ne bo organiziral, o naslednjih korakih v zvezi z novim trenerjem in tudi športnim direktorjem pa bo javnost obveščal sproti. 

"Zlatku Zahoviču se NK Maribor zahvaljuje za vijol'čne trenutke, za njegov neprecenljiv prispevek v vlogi snovalca kadrovske politike pri zbiranju trofej na slovenskem prizorišču in postavljanju novih mejnikov v evropskem tekmovanju, ki so utrdili Maribor na mednarodnem nogometnem zemljevidu ter mu želimo vso srečo in veliko uspehov na nadaljnji poklicni ter življenjski poti," so še zapisali Mariborčani. 
loading...