Umtiti je priznal spogledovanje z Lyonom, vendar ...

Samuel Umiti že od junija ni igral za Barcelono in nič ne kaže na to, da bi lahko že kmalu spet dobil na veljavi v ekipi. Francoz pa na odhod vseeno ne pomišlja.

Uredništvo
26. oktober 2020, 10:30

Foto: /

Težave s poškodbami in konkurenca v ekipi. To so slabi obeti za francoskega branilca Samuela Umtitija, ki je to sezono še brez nastopa v dresu katalonskega velikana. Umtiti že nekaj časa ve, da v klubu ne bi pretirano obžalovali, če bi se odločil oditi drugam, vendar mu srce tega ne dovoli.

Šestnidvajsetletnik je imel med prestopnim rokom odprto opcijo povratka v svoj bivši klub Lyon, vendar se zanjo ni odločil. To je zdaj priznal.

"Lyon je moj klub, to je moje mesto. Tam sem dobil priložnost, prvič sem igral v Evropi, prišel sem do Barcelone in francoske reprezentance. Med prestopnim rokom so se pojavile govorice, a ni bilo nič konkretnega. Ne vidim se nikjer drugje, kot v Barceloni. Glede tega sem bil vedno jasen."

Umtiti je za Barcelono nazadnje igral junija, trenutno pa imajo prednost v prvi enajsterici pred njim Gerard Pique, Clement Lenglet in Ronald Araujo, pa tudi nekateri mlajši igralci.