United je previden, Pogbaja je zavezal še za eno leto

Ole Gunnar Solskjaer je razkril, da so pri Manchester Unitedu storili pravzaprav pričakovano. Izkoristili so opciji in enostransko podaljšali pogodbo s francoskim vezistom Paulom Pogbajem.

Uredništvo
17. oktober 2020, 8:39

Foto: uradna spletna stran kluba

Iztekajoča se pogodba Paula Pogbaja je Manchester Unitedu predstavljala dvojno nevarnost. Prva je nedvomno možnost izgube igralca, druga pa finančna škoda, ki bi s tem nastala, saj je bil in je Pogba zelo drag igralec. 

Na Old Traffordu so zato izkoristili možnost, ki so si jo zagotovili ob podpisu pogodbe. S Pogbajem so pogodbo podaljšali za eno leto, do leta 2022.

V nasprotnem primeru bi Pogba že januarja lahko odprl s potencialnimi snubci. Interes zanj bi zagotovo obstajal.

"Paul je naš igralec, ostal bo še dve leti. Prepričan sem, da je osredotočen na svoje igre in napredek, prepričan sem, da bo v naslednjih letih pokazal vse, kar zmore," je dejal trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer

Pogba pri Manchester Unitedu igra svojo peto sezono. Zaenkrat se še vedno otepa očitkov, da ne igra na ravni, na kakršni je igral pri Juventusu in tudi v francoski reprezentanci, s katero je pred dvema letom v Rusiji postal svetovni prvak