Unitedov igralec za 100 milijonov evrov? Izvaja trike, ne preigra pa nikogar, je kot igralec z YouTuba

Igre Antonyja v dresu Manchester Uniteda ne prepričajo. Darren Bent je naslednji slavni bivši nogometaš, ki je do Brazilca kritičen.

Uredništvo
24. januar 2023

(Foto: /)

Razpravljanje o nogometu, igri sami, igralcih in dogodkih na ter izven igrišča, je v Angliji zelo razvito. Nič neobičajnega zato ni, da nekdanji igralci komentirajo in "pametujejo" ob gledanji aktualnih akterjev angleške Premier League. Med komentatorji najdemo mnoga znana imena, pa tudi takšna, ki niso sodila med največje zvezde angleške lige.

Darren Bent je bil dober nogometaš. Bil je napadalec, nekaj let tudi angleški reprezentant, ki je igral za Ipswich, Charlton, Tottenham, Sunderland, Aston Villo, Fulham, Brighton in Derby. Upokojil se je leta 2018.

Ogledal si je poraz Manchester Uniteda proti Arsenalu (2:3), po katerem je bil kritičen predvsem do drage okrepitve Antonyja. Brazilec je znan po svojem obratu za 360 stopinj, zaradi katerega pa ga mnogi kritizirajo. Tudi Bent.

"Antony zganja marsikaj, ampak mimo nikogar ne pride. Trikov ne izvaja, da bi koga zmedel, ampak jih izvaja samo zato, da jih pač izvaja. Brez vsebine. Res je kot nekakšen 'YouTube igralec'," je dejal Bent.

"Izrežeš posamezne posnetke, posnetek nato objaviš na YouTubu in rečeš vau, ne morem verjeti, da smo ga pripeljali. Ampak kje je vsebina? Kje je končni produkt? Saj je kar dobro začel, ampak končnega produkta ni," je še dodal Bent, ki ni osamljen v kritikah brazilskega igralca.