Unovčene dobre igre v klubu in reprezentanci: Gnezda Čerin bo igral za velikana

Adam Gnezda Čerin je uspel dobro izkoristiti igre, ki jih je kazal v dresih Rijeke in Slovenije. Kariero bo nadaljeval v velikem klubu.

Uredništvo
2. julij 2022, 5:26

Adam Gnezda Čerin (Foto: pigac.si)

Nurnberg načrtov z Adamom Gnezdo Čerinom ni imel. Slovenski reprezentančni vezist, ki je v minuli sezoni (pa tudi sezono pred tem) dobro igral na posoji v Rijeki, je zato izkoristil zanimanje na trgu in izbral ponudbo, ki ga bo izstrelila v velik klub. Gnezda Čerin se namreč seli v - Panathinaikos!

Eden od dveh največjih grških klubov je zadnja leta sicer vse prej kot v ospredju grškega nogometa. Številne težave, predvsem pa finančni pogrom, so Panathinaikosu škodili, tako da je v minuli sezoni v grški ligi zasedel četrto mesto. Še vedno pa je to velik klub, z maso navijačev, bogato zgodovino in ambicijami.

Gnezda Čerin bo podpisal večletno pogodbo, poročajo nemški mediji. Grki pa bodo za 22-letnega vezista, ki je v preteklosti igral za Domžale, plačali 650.000 evrov odškodnine. Sklenili so dober posel, igralec je na portalu transfermarkt.de namreč vreden dva milijona evrov.