Uradno: Domžale našle zamenjavo za Dobrovoljca

Domžalčani so hitro našli zamenjavo za Gabra Dobrovoljca, ki je pred dnevi odšel v Turčijo. Njegovo mesto bo zasedel nekdanji član Maribora, ki se po letu dni in pol vrača v slovenski nogomet.

Uredništvo
21. avgust 2019, 12:26

Foto: uradna spletna stran kluba

V Domžalah so hitro poiskali zamenjavo za dolgoletnega branilca moštva Gabra Dobrovoljca, ki je sprejel ponudbo iz Turčije, kjer bo po novem igral v tamkajšnji drugi ligi. Njegovo mesto bo zasedel 24-letni Damjan Vuklišević, ki se v slovensko državno prvenstvo vrača po neuspešni epizodi pri češkem Slovanu iz Liberca. Vuklišević se je sicer kot mlad igralec preselil v Maribor, kasneje pa je igral za Veržej, Krško in Rudar iz Velenja.

"'Obramba nam je na začetku letošnje sezone, z izjemo zadnje tekme, predstavljala velik izziv in nam odnesla kar nekaj prepotrebnih točk. Obenem nas je po dolgem času zapustil Gaber Dobrovoljc in nujno je bilo, da hitro poiščemo zamenjavo. Našli smo jo v Damjanu Vukliševiču, igralcu, ki dobro pozna slovensko ligo. Tukaj je že bil uspešen in kljub ne najbolj uspelem poizkusu prehoda v tujino, smo prepričani, da lahko naši ekipi pomaga povrniti prepotrebno stabilnost v zadnji vrsti. Vsekakor bomo potrebovali tudi njegovo višino, ki je dodana vrednost in nekaj česar naša ekipa v tem trenutku nima," je prihod novega branilca pokomentiral športni direktor Domžal Matej Oražem.