Uradno: Giorgio Chiellini je po mesecu dni znova v objemu Juventusa

Odlični branilec Juventusa in italijanske reprezentance Giorgio Chiellini je po mesecu dni, ko je bil uradno brez kluba, sklenil novo pogodbo s staro damo.

Uredništvo
2. avgust 2021, 10:19

Giorgio Chieliini je podaljšal pogodbo z Juventusom. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Juventus je danes s seznama odkljukal zadevo, ki je dolgo časa nastopala prav pri vrhu nujnih opravil. Branile Giorgio Chiellini, ki je bil od konca junija brez kluba, je uresničil napovedi italijanskih medijev ter po povratku z dopusta sklenil novo pogodbo z Juventsom. Ta je veljavna še za dve leti, in sicer zato, ker si Chiellini želi nastopiti na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Katarju.

"Če bom zaigral na mundialu, bom zelo vesel, če ne pa bom še vedno srečen," je povedal eden od največjih italijanskih junakov evropskega prvenstva.

Chiellini je zadovoljen, ker je nervoznega čakanja pred podpisom nove pogodbe konec.

"Čeprav se je zdelo kot formalnost, so to zame pomembni koraki. V Juventus sem prišel, ko sem komaj odrasel, zdaj pa sem tukaj del družine in zrel človek, ki uživa vsak trenutek v življenju. Upam, da bom še naprej lahko pomagal ekipi in da bomo skupaj osvajali lovorike. Vsi vemo, da je v Juventusu to najbolj pomembno," je še dodal Chiellini.