Naslednji v vrsti odhodov je tisti nekdanjega reprezentanta

Uradno: Kirm odhaja iz Ljubljane

Ljubljanska Olimpija ne bo podaljšala pogodbe z Andražem Kirmom, tako da nekdanji reprezentant odhaja na tržišče kot prost nogometaš, so v petek potrdili iz zmajevega gnezda.

Uredništvo
16. junij 2017, 3:49

Foto: SPS

Po izteku enoletne pogodbe se Olimpija Ljubljana in Andraž Kirm razhajata. 32-letni Kirm je na stadion Stožice v začetku minule sezoni prišel kot velika okrepitev, a ni uspel preprečiti klavrne sezone, v kateri so se zeleno-beli ekspresno poslovili od kvalifikacij za Ligo prvakov, nato pa izgubili finale Pokala Slovenije in kot branilci naslova v Prvi ligi Telekom Slovenije zasedli skromno tretje mesto.

Na klubski spletni strani so v petek potrdili slovo nekdanjega člana Slovana, Svobode, Domžal, Groningena, Wisle in Omonie ter zapisali, da je "v enem letu pokazal pripadnost in lojalnost klubu". Dodali so: "Andražu bi se radi zahvalili za vse, kar je naredil za Olimpijo, hkrati pa mu želimo veliko uspeha v nadaljevanju športne poti."

Kirm je bil standarden član prvih postav svojih številnih trenerjev in na 31 tekmah prispeval dva prvenstvena zadetka, enkrat je bil natančen še v pokalu.

"Rad bi se zahvalil navijačem, vodstvu kluba in igralcem za vso podporo, ki so mi jo nudili med igranjem za Olimpijo. Klubu želim veliko sreče v boju za lovorike, nekdanjim soigralcem pa privoščim, da bi po turbulentni sezoni pokazali, da znajo igrati nogomet. Zaslužijo si, saj trdo delajo," je nekdanji slovenski reprezentant povedal za uradno spletno stran kluba.
loading...