Nekdanji reprezentant našel klub

Uradno: Lazarević v Jagiellonii

Po pričakovanjih je Dejan Lazarević danes tudi uradno našel nov klub. To je poljska Jagiellonia Bialystok, s katero je slovenski krilni napadalec podpisal pogodbo do poletja 2019.

Uredništvo
19. januar 2018, 11:10

Foto: uradna spletna stran kluba

Po polletnem čakanju je Dejan Lazarević spet v pogonu. Hitri krilni napadalec, nekdaj veliki up slovenskega nogometa, je sklenil dogovor s poljsko Jagiellonio in podpisal pogodbo za leto in pol.
 
"Čakal sem na pravo ponudbo in želel sprejeti dobro odločitev. Nisem hitel, saj je bila naslednja postaja zelo pomembna v kontekstu moje kariere. Nič se ne zgodi brez razloga. Zdaj sem zelo vesel, da sem tu," je ob podpisu pogodbe dejal 27-letni Lazarević, ki je poleti prekinil pogodbo z italijanskim Chievom.
 
"Imel sem veliko ponudb, a ko sem se začel pogovarjati z Jagiellonio, sem bil prepričan, da je selitev v Bialystok dobra ideja. Izvedel sem veliko o tem klubu in se zdaj tudi z lastnimi očmi prepričal, da sem se odločil pravilno," je še dodal drugi Slovenec pri tem poljskem prvoligašu, pri katerem od lanskega poletja igra tudi branilec Nemanja Mitrović.
 
Lazarević je bil v mladost član številnih italijanskih klubov, igral pa je tudi v Turčiji. Za slovensko reprezentanco je zbral 20 nastopov, nazadnje pa je zaigral pred več kot dvema letoma na domači tekmi dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo v Franciji proti Ukrajini.