Naše napovedi so se uresničile

Uradno: Olimpijo zapušča njen kapetan

Že pred nekaj tedni smo napovedali, da bo Branko Ilić zapustil Olimpijo. To se je danes tudi zgodilo, Ljubljančani so uradno potrdili odhod kapetana. Ilić je spisal posebno pismo navijačem kluba.

Uredništvo
3. januar 2019, 12:35

Foto: SPS

Pred tedni, ko smo poročali o odločitvi Milana Mandarića, da oklesti stroške in "počisti" ekipo Olimpije, smo napovedali, da bo branilec in kapetan ekipe Branko Ilić zapustil klub. Sledili so tedni mirovanja, ko iz Olimpije razen odhoda trenerja Zorana Barišića ni bilo novic, a so z novim letom prišle. Prva je vezana prav na Branka Ilića, ki zdaj tudi uradno zapušča državnega prvaka. 

Ilić se od Olimpije, za katero je zaigral že leta 2003, poslavlja drugič v karieri. V zeleno-belem dresu je odigral 124 tekem, vrhunec pa dosegel v lanski sezoni, ko je Olimpija pod vodstvom Igorja Bišćana osvojila dvojno krono. 

"Z Brankom smo se vedno dobro razumeli in veseli smo, da je tudi ta odločitev rezultat skupnega dogovora in soglasja, zato se mu iz srca zahvaljujemo in mu želimo še veliko življenjskih uspehov. Pri Olimpiji bo imel vedno poseben status. Status legende. Hvala, kapetan," so zapisali na uradni spletni strani Olimpije.

Branko Ilić pa je ob tej priložnosti spisal posebno pismo navijačem. Najdete ga TUKAJ