V Angliji premikajo meje, klub iz Premier League bo predstavil že 30. okrepitev v sezoni

Angleški klub iz elitne Premier League je po prehodu v najvišji razred klubskega nogometa na otoku popolnoma prenovil kader. Od Nottingham Foresta pričakujemo potrditev prihoda že 30. okrepitve v sezoni.

Uredništvo
3. februar 2023

Andre Ayew bo 30. okrepitev Nottingham Foresta v tej sezoni Premier League. (Foto: Getty Images)

Angleški klub Nottingham Forest je v minuli sezoni prišel do preboja med elito, izzivov v Premier League pa se je lotil na zanimiv način. Nogometna javnost je šokirana nad številom okrepitev, ki jih je klub v aktualni sezoni pripeljal v svojo slačilnico.

Od začetka sezone do tega trenutka, v prevodu v zadnjih dveh prestopnih rokih, so vodilni možje Gozdarjev v klub pripeljali reci in piši 29 novih nogometašev. Zdaj zdaj pričakujemo potrditev še 30. okrepitve, saj bo klub Andreja Ayewa predstavil kot naslednjega zimskega prišleka.

Prestopnega roka je sicer konec, a to ne velja za igralce, ki so brez pogodb. Med slednje spada tudi kapetan reprezentance Gane, ki je nedavno tega prekinil sodelovanje s katarskim Al-Saddom.

Nottingham Forest se nahaja na 13. mestu elitnega britanskega tekmovanja in si bo zagotovil obstanek, če bo nadlajeval s podobnim tempom zbiranja točk.

Je pa jasno, da je podrl kar nekaj rekordov pri številu pripeljanih okrepitev.


Standings provided by Sofascore