V Celju so po končanem jesenskem delu pljunili v roke

V Celju podaljšali pogodbe kar s štirimi

V Celju so naznanili podaljšanje pogodb s kar štirimi člani igralske zasedbe. Rudi Požeg Vancaš, Tadej Vidmajer, Amadej Brecl in Deni Štraus so vsi obstoječe pogodbe podaljšali do leta 2020.

Uredništvo
13. december 2017, 6:34

Foto: nkcelje.si

V Celju so po končanem jesenskem delu sezone hitro pljunili v roke in naznanili celo vrsto pomembnih kadrovskih sprememb. Moštvo bo v drugem delu sezone močnejše za 30-letnega Roka Štrausa, ki je po šestih letih igranja v tujini vrnil v Celje, kar štirje mladi člani celjskega moštva pa so z vodstvom kluba podpisali dolgoročne pogodbe.

Rudi Požeg Vancaš, Tadej Vidmajer, Deni Štraus in Amadej Brecl so sklenili pogodbe do leta 2020, med omenjeno četverico pa je jeseni najbolj  izstopal nekdanji član Domžal Rudi Vancaš Požeg, ki je po nekaj bolj klavrnih sezonah znova obudil nekdanjo formo in jesen sklenil s trem zadetki in tremi asistencami.

"Občutki so zelo lepi, potem ko klub verjame vame. Zelo sem vesel in upam na dobre rezultate tudi v prihodnje. Resnično že komaj čakam, da bomo po premoru spet skupaj, ko se bomo pripravljali na drugi del sezone. Verjamem, da lahko gremo po lestvici še bolj navzgor," je za klubsko spletno stran povedal Vancaš Požeg.