V Celju še en nov obraz: Napad je okrepil nekdanji up Maribora

V Celju se tik pred koncem leta spremembe dogajajo vsak dan. Po Esterju Soklerju in Juretu Matjašiču je danes novi član grofov postal še nekdanji napadalec Maribora Anel Hajrić.

Uredništvo
29. december 2020, 9:52

Foto: uradna spletna stran kluba

V Celju so po koncu prve polovice sezone zavihali rokave in pričeli s popolnim remontom, ki se tiče tako strokovnega štaba, kakor tudi igralskega kadra. Danes so v Celju izrekli dobrodošlico že tretjemu novincu, in sicer se je po Esterju Soklerju in Juretu Matjašiču v Celje preselil še 24-letni napadalec Anel Hajrić, ki je z aktualnimi prvaki sklenil pogodbo do decembra leta 2022.

"Vesel sem, da sem se s Celjem dogovoril za sodelovanje. Želim si doseči veliko zadetkov in s tem pomagati ekipi do boljših rezultatov. Pričakujem trd boj do konca prvenstva in verjamem, da bo na koncu sezone pogled na lestvico veliko lepši," je za klubsko spletno stran povedal Hajrić.

Hajrić je v sezoni 2018/19 v majici Radomelj v drugi slovenski ligi dosegel kar 35 zadetkov, kar mu je odprlo vrata za izlet v tujino, kjer pa se ni najbolje znašel. Sprva je neuspešno branil barve belgijskega Lokerena, povsem pa se je ponesrečila tudi avantura v Bosni in Hercegovini, kjer je v majici Željezničarja v bosanskem prvenstvu zbral vsega 43 minut nogometa.