V Ljubljani brez golov, Kopru se bo kolcalo zaradi prečke

Prvi obračun četrtega kroga državnega prvenstva ni prinesel zadetkov. Dvoboj dveh rumenih ekip se je končal brez golov, s čimer so lahko manj zadovoljni v taboru Kopra.

Uredništvo
19. september 2020, 6:31

Bravo
0 : 0
400 gledalcev
Sod.: Aleksandar Matković

Koper
 
 
 
 
 
 
Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Žan Trontelj, Vanja Drkušić, Mark Španring (od 61. Almin Kurtovič), Luka Žinko (od 68. Rok Maher), Ovbokha Agboyi, Sandi Ogrinec, Rok Kidrič, Michele Šego (od 60. Nino Žugelj), Mustafa Nukič.Koper: Ivan Vargić, Denis Cerovec, Goran Jozinović (od 21. Nikola Krajinović), Darko Mišić, Matej Palčič (od 67. Luka Badžim), Marko Pejić, Dare Vršič (od 45. Ivan Jelić Balta), Timotej Dodlek, Žan Žužek, Nardin Mulahusejnović (od 66. Luka Vekić), Stefan Stevanović (od 46. Adam Vošnjak).

Foto: uradna spletna stran kluba

Obračun med Bravom in Koprom je bil prvi v četrtem krogu državnega prvenstva, posebno zanimivost pa je dvoboju dveh rumenih ekip dajal podatek, da je bil to sploh njun prvi uradni medsebojni obračun.

Gostje so bili v prvem polčasu nevarnejši, še posebej blizu zadetku pa so bili po slabe pol ure igre, ko je Matej Palčič zadel prečko. V 38. minuti je zapretil še Nardin Mulahusujnović, Igor Vekić pa je njegov strel izbil v kot. Tik pred koncem polčasa se je priložnost ponudila tudi gostom, ko s  petih metrov Rok Kidrič odbite žoge ni uspel spraviti v mrežo.

Drugi polčas je postregel z manj zanimivo igro. Omeniti velja le poskus Almina Kurtovića z razdalje, tik pred koncem nezanimivega srečanja pa je zapretil še Adam Vošnjak, ki pa je bil vseeno precej daleč od uspeha.