V Manchester Unitedu ni miru: Jadon Sancho je suspendiran, treniral bo po individualnem programu

Iz tabora Manchester Uniteda so se oglasil s skopo izjavo, ki zadeva najnovejši zaplet z nezadovoljnim zvezdnikom Jadonom Sanchom.

Uredništvo
14. september 2023

Jadon Sancho (Foto: /)

Navijači Manchester Uniteda že težko sledijo vsem disciplinskim težavam, ki se v klubu množijo kot gobe po dežju. Afera Masona Greenwooda, eksplozivni intervju Cristiana Ronalda in težave z družinskim nasiljem Antonyja že več kot leto dni krojijo vsakdan tega slovitega kluba, nova težava pa je nastala z enim najdražjih igralcev v zgodovini kluba Jadonom Sanchom,.

Sancho se je po koncu tekme z Arsenalom, na kateri ga trener Erik ten Hag ni uvrstil v kader, oglasil preko socialnih omrežij in Nizozemca obtožil, da je iz njega naredil grešnega kozla za vse težave, ki pestijo moštvo. Angleški mediji so nato poročali, da naj bi nekdanji zvezdnik Dortmunda zamujal na treningu, razširile pa so se tudi govorice o nejevolji igralcev United nad Sanchovimi objavami  - te je sicer dokaj hitro izbrisal – na socialnih omrežjih.

Vse je prišlo tako daleč, da je klub moral reagirati. United je danes v kratkem sporočilu za javnost zapisal, da bo Sancho do nadaljnjega treniral po individualnem programu ter da bo ločen od prve ekipe, vmes pa bo disciplinska komisija kluba razmislila o ustreznih sankcijah.

Sancho je pred dvema letoma v Manchester United prestopil za kar 85 milijonov evrov, odtlej pa je za rdeče vrage na 82 nastopih dosegel vsega 12 zadetkov.