V Nigeriji je zavrelo! Victor Osimhen je izgubil živce, besnel nad selektorjem in dosegel njegov odstop

Zvezdnik Napolija je v prenosu v živo jasno povedal, kaj si misli o selektorju Nigerije. Končalo se je šele, ko je napadalcu nekdo modro odvzel telefon.

Uredništvo
16. junij 2024

Victor Osimhen (Foto: Getty Images)

Victor Osimhen je eden od daleč najbolj zaželenih napadalcev na svetu in zadnja leta blesti pri Napoliju. Letos si obeta prestop v konkurenčnejšo ekipo, te dni pa je v rodni Nigeriji poskrbel za pravi kaos v reprezentanci, saj je svoje veliko nezadovoljstvo nad selektorjem izrazil zelo slikovito in to celo v prenosu na družabnem omrežju Instagram.

Kje je tičal povod za njegov Osimhenov izpad? Napadalec je zaradi poškodbe izpustil zadnji kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo.

Na zadnjem obračunu so Nigerijci šokantno izgubili kar proti Beninu, na štirih kvalifikacijskih obračunih sploh še niso zmagali. Po tekmi je selektor Findi George presenetil, ko je Osimhena označil kot sokrivca za poraz, ker ni stisnil zob in vendarle nastopil.

"Izgubil sem vso spoštovanje do tega človeka! Po dveh slabih tekmah Nigerije bi zdaj vsi radi krivili kar mene. Vem, koliko tekem sem odigral za Nigerijo kljub temu, da sem imel težave s poškodbami in vselej sem pustil srce na zelenici," je besnel Osimhen.

Prenos v živo se je končal šele, ko je Osimhenu nekdo odvzel telefon, Findi George pa je potem kmalu ponudil svoj odstop.