V Sevilli so svoji klubski legendi pri 35 letih ponudili triletno pogodbo

Predsednik španske Seville Jose Castro je naznanil, da je Jesus Navas pri 35 letih s klubom podaljšal sodelovanje za kar tri leta.

Uredništvo
23. junij 2021, 5:57

Jesus Navas je s Sevillo podaljšal pogodbo za tri leta. (Foto: Getty Images)

Ko bo Jesus Navas odkorakal v nogometni pokoj, bo za Sevillo to zagotovo nadvse emocionalen trenutek, saj ni malo takšnih, ki menijo, da je med vsemi legendami tega kluba Navas prav na samem vrhu največjih. Navas je sicer pomemben del svoje kariere preživel pri Manchester Cityju, kljub temu pa je bila Sevilla njegov prvi klub, saj je zanj v dveh različnih obdobjih odigral kar reci in piši 563 tekem.

Končna številka bo zagotovo še veliko večja, saj je Navas pri 35 letih s Sevillo pogodbo podaljšal za kar tri leta.

"Vsi vemo, kaj Jesus pomeni Sevilli. Doma je in počne to, kar si je vedno želel – brani barve in grb Seville. O klubu govori kot da gre za njegovo življenje. Predstavlja simbol Seville. Mislim, da so naši navijači lahko veseli, saj bomo še dolgo uživali v njegovih predstavah v majici Seville," je povedal predsednik kluba Jose Castro.

Navas je v majici Seville debitiral leta 2003, se deset let kasneje preselil v Manchester CIty, kjer je preživel štiri leta, leta 2017 pa se je vrnil domov in odtlej predstavlja enega od stebrov ene najboljših španskih ekip.