VIDEO: Če ne bi posneli, ne bi verjeli: Matko življenjsko formo dokazuje z atraktivnimi goli

Na podlagi odličnih predstav v dresu Celja si je prislužil vpoklic v člansko izbrano vrsto Slovenije, a Aljoša Matko se tu ne kani zaustaviti. Na treningu Celja je priskrbel izjemno atraktiven zadetek.

Uredništvo
15. september 2023

Aljoša Matko blesti v dresu Celja. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Že zaključek minule sezone je bil v znamenju razpoloženega Aljoše Matka. Ta je ekipo Celja nosil na svojem hrbtu, z zadetki pa je klub na koncu postavil na drugo mesto na tabeli Prve lige Telemach.

V novi sezoni pa napadalec Grofov le še stopnjuje svojo formo. V sveži sezoni najmočnejšega slovenskega klubskega nogometa je s petimi zadetki najboljši strelec, na podlagi dovolj dobrih predstav pa ga je selektor Matjaž Kek povabil v izbrano vrsto Slovenije v septembrskem reprezentančnem oknu.

To je Matku očitno dalo dodatnega zagona, saj navdušuje tudi po povratku v klubsko okolje. Celjani so danes objavili posnetek atraktivnega zadetka Aljoše Matka, ki bo brez dvoma obšel svetovni splet. Če ga v klubu ne bi posneli, njihovim govoricam ne bi verjeli.

Lahko Matko svoj strelski pohod nadaljuje tudi na uradnih tekmah? Celjski Grofje bodo na delu znova v nedeljo zvečer, ko bodo gostovali v Kopru.

 

Standings provided by Sofascore