VIDEO: Celjani so predstavili nov dres in slogan - zmagovanje je navada

V Celju so predstavili nove drese za sezono 2024/25.

Uredništvo
13. junij 2024

Denis Popović (Foto: Posnetek zaslona)

V Celju z velikimi ambicijami vstopajo v novo sezono, v kateri aktualne slovenske državne prvake že čez manj kot mesec dni čaka evropska uvertura v prvem krogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov. Vse kaže na to, da se bodo Celjani za evropske izzive okrepili, saj je bilo v zadnjih tednih v smislu govoric dogajanje okoli celjskega kluba zelo pestro, trenutno pa je 'uradno' vsaj to, da bodo imeli Celjani v novi sezoni nove drese.

Klub je objavil video spot, v katerem so nekateri igralci pozirali kot modeli, le-tega pa je opremil s sloganom 'Winning is a habit' (zmagovanje je navada –prev.), ki so ga pojasnili z naslednjimi besedami.

"Zmagovanje ni samoumevno. Je prigarano. Prisluženo. Rezultat trdega dela in predanosti. Ko ga okusiš, ga ne želiš zamenjati za nič drugega. Živiš za to, da ga znova izkusiš in le tako zmagovanje postane - navada.

Pred nami so novi, še bolj zanimivi in zahtevni izzivi - z novimi, svežimi močmi in v novi opremi smo pripravljeni za velike stvari. Bodite z nami," so zapisali pri Celju.