VIDEO: Haaland še nikoli ni podpisal takšnega avtograma, sodniku se je podpisal na rumeni karton!

Eden od sodnikov obračuna med Cityjem in Dortmundom je zvezdnika Dortmunda Erlinga Haalanda po koncu tekme zaprosil za avtogram na rumen karton.

Uredništvo
7. april 2021, 12:30

Foto: /

Norveški zvezdnik Erling Haaland je v svoji mladi karieri najbrž podaril že nešteto avtogramov, zagotovo pa še nikoli ni prejel takšne prošnje kot po koncu včerajšnje tekme četrtfinala lige prvakov proti Manchester Cityju. Ob odhodu z igrišča ga je na poti v slačilnice prestregel eden od sodnikov tekme Romun Octavian Sovre in ga zaprosil,  če se lahko podpiše na njegov rumeni karton.

Haaland je želji ustregel, na žalost romunskega sodnika pa so dogodek posnele televizijske kamere, kar je sprožilo precej zgražanja in pomislekov, ali sodnik kot uradna osebe tekme vendarle ni šel predaleč."Za takšne stvari nikoli ni primernega trenutka. To sodnikom ne more biti v čast. Videti nekaj takšnega je zelo otročje," je sodnikov lov za Haalandovim avtogramov pokomentiral strokovni komentator BT Sporta Joleon Lescott, enakega mnenja pa je bil tudi nekdanji član Manchester Uniteda in Bayerna Owen Hargreaves.

"Lahko si oboževalec, vendar pa česa takšnega ne moreš storiti pred ostalimi igralci. To preprosto ni prav,"
meni Hargreaves.
 
adplus-dvertising