VIDEO: Je lahko ta poškodba Lionela Messija težava pred izzivi v MLS in na Copi America?

Nemara se je pojavil posnetek trenutka, ko se je Lionel Messi poškodoval in pod znak vprašanja postavil naslednje izzive v tekmovanju MLS in na Copi America.

Uredništvo
23. maj 2024

Lionel Messi se ubada z manjšo poškodbo noge pred Copo America in nadaljevanjem lige MLS. (Foto: Getty Images)

Eden najboljših nogometašev v zgodovini nogometne igre je v letu 2024 že izpustil nekaj tekem zaradi manjših poškodb. Lionel Messi bo naslednji mesec dopolnil 37 let in jasno je, da bo moral pošteno razmišljati o prilagajanju svojega telesa na vsakodnevne zahteve poklicnega nogometa.

Pred naslednjo tekmo Interja iz Miamija proti Vancouver Whitecaps bo moral strokovni štab skuaj z zdravniškim osebjem pošteno pretehtati, če bodo dali zeleno luč za nastop argentinskega superzvezdnika.

Klub iz Miamija bo skušal v Kanadi nadlajevati svojo serijo neporaženosti, ki trenutno šteje 10 tekem, a lahko se zgodi, da bodo to nalogo opravljali brez prvega zvezdnika kluba Lionela Messija.

Osemkratni dobitnik Zlate žoge je imel med enim od zadnjih treningov težave s poškodbo noge. Kot je jasno razbrati iz posnetka, težave s poškodbo niso bile tako hude, da bi moral Messi prekiniti z vadbo, kljub temu pa pozornost ne bo odveč, saj gre zaznati boleče izraze na njegovem obrazu.

Da se z Messijem dela s kar največjo pozornostjo, je v interesu predvsem izbrani vrste Argentine. Gauči bodo 20. junija začeli s Copo America in močno računajo na svojega kapetana.