VIDEO: Le Havre ni vajen takšnih predstavitev, oglejte si, kakšnega sprejema je bil deležen Andre Ayew

Le Havre je pred pričetkom včerajšnje tekme proti Monacu predstavil veliko okrepitev, ki je navijače pognala v pravi delirij.

Uredništvo
12. november 2023

Andre Ayew (Foto: //)

Francoski prvoligaš Le Havre preživlja lepo obdobje svoje zgodovine. Pod vodstvom Luke Elsnerja se več kot enakovredno bori z bogatejšimi rivali in zaseda v zgornji polovici prvenstvene lestvice, pred včerajšnjo tekmo proti Monacu pa je Stade Oceane, dom Le Havra, doživel še en nepozaben trenutek, in sicer se je navijačem predstavil dolgoletni ganski reprezentant Andre Ayew, ki je kot prost igralec postal član tega kluba.

V Le Havru niso vajeni igralcev takšnega kova in slovesa, zato ne čudi, da je bil 33-letni zvezdnik sprejet z vsemi častmi. 

 

Ayew se je v Le Havre preselil kot prost igralec po izteku pogodbe z Nottingham Forestom, sicer pa je za njim izredna kariera, v kateri je za reprezentanco Gane skupaj zbral kar 115 nastopov.

Igral je za številne velike klube, največji pečat pa je pustil v majicah Marseilla in Swanseaja, pri katerem je dolga leta igral vidno vlogo v angleški Premier League.