VIDEO: Nova afera z rokovanjem, Spalletti je šokiral trenerja Spartaka iz Moskve

Trener Napolija Luciano Spalletti v duhu Diega Simeoneja po porazu v Moskvi ni bil prav nič naklonjen rokovanju s trenerjem domače ekipe Ruijem Vitorio.

Uredništvo
25. november 2021, 11:00

Trener Spartaka Rui Vitoria. (Foto: /)

Pred časom je veliko prahu dvignila poteza trenerja Atletica Diega Simeoneja, ki se po koncu tekme proti Liverpoolu načrtno ni želel rokovati s Jurgenom Kloppom, še bolj izrazito pa se je ta gesta, ki jo marsikdo razume kot nevljudno in v nasprotju z načeli fair playa, ponovila po koncu včerajšnje tekme lige Europa med Spartakom iz Moskve in Napolijem.

Spartak je slavil z 2:1, trener Moskovčanov Rui Vitoria pa je koncu tekme želel stisniti roko trenerju gostov Lucianu Spallettiju, ki je zgolj odmahnil z roko in vidno presenetil Portugalca.

Spalletti je po koncu tekme razkril, zakaj je tako zavrnil domačega trenerja."Ni me pozdravil pred začetkom tekme. Tedaj stisneš roko nasprotnemu trenerju, ne ravno po tem, ko si zmagal. Zelo lahko je nekoga pozdraviti šele potem, ko si zmagal. Bolj primerno se mi zdi, da nekomu pred začetkom tekme izrečeš dobrodošlico na stadionu," je pojasnil Spalletti.