VIDEO: Sanjski prvenec 17-letnega Vida Hojča, prvič je začel v udarni enajsterici in dosegel gol v slogu največjih mojstrov

Oglejte si izjemen prvenec mladega upa drugoligaša Brinje Grosuplja Vida Hojča, ki je s svojim golom v Lendavi nedvomno opozoril nase.

Uredništvo
26. marec 2023, 1:50

Brinje Grousplje (Foto: uradna spletna stran kluba)

Nogometaši NK Brinje Grosuplje so v drugem delu sezone v drugi slovenski ligi naredili opazen korak naprej, saj so spomladanski del sezone začeli pri začelju lestvice, z nekaj impresivnimi zmagami pa zdaj zasedajo že dvanajsto mesto z osmimi točkami zaloge pred mesti, ki vodijo v drugo ligo.

Grosupeljčani so po zmagi na prvi tekmi proti vodilni Rogaški v gosteh ta konec tedna v gosteh z 2:0 premagali tudi Nafto iz Lendave, pri tem pa je zelo zanimivo, da je trener Goran Marković v začetno enajsterico imenoval kar dva igralca letnika 2005 – Aleksa Ristića in Vida Hojča.

Zaupanje mladim upom se je obrestovalo, tokrat pa je še posebej navdušil drugi, ki je v osemnajsti minuti dosegel zares lep zadetek, prepoln tehničnih elementov. Sedemnajstletnik je najprej lepo sprejel žogo, nato mojstrsko preigral domače branilce in akcijo v slogu rutiniranih strelcev zaključil še s prefinjenim strelom.

Brinje Grosuplje so na prvih štirih tekmah drugega dela sezone osvojile kar devet od dvanajstih možnih točk.