VIDEO: Suspendirani vratar Tigresa je iz častne lože s laserjem meril v glavo vratarja nasprotne ekipe!

Vratar mehiškega Tigresa Nahuel Guzman je na derbiju mehiškega prvenstva 'nagajal' svojemu tekmecu med vratnicama Monterreya.

Uredništvo
15. april 2024

Nahuel Guzman (Foto: Getty Images)

V Latinski Ameriki nikoli ne zmanjka domislic, kako otežiti življenje nasprotniku, tokrat pa se je v središču pozornosti znašel argentinski vratar Nahuel Guzman, sicer vratar enega najboljših mehiških klubov Tigresa.

Guzman je zaradi suspenza tekmo spremljal iz častne lože, kamere pa so ga ujele, kako je z laserjem 'nadlegoval' vratarja Monterreya Estebana Andrado. Monterrey je na vodstvo lige že vložil pritožbo in predstavil obremenilne dokaze, iz katerih je vsekakor moč zaključiti, da se je okoli Guzmana in laserjev dogajalo nekaj skrajno nenavadnega.

Tigres in Monterrey sodita med najboljše ekipe v Mehiki, oba pa izvirata tudi iz iste regije, zato njuni medsebojni obračuni – ti se imenujejo Clasico Regiomontano – sodijo med najbolj temperamentne v mehiškem nogometu.

Guzman za Tigres brani že od leta 2014, v svojem življenjepisu pa ima vpisanih tudi šest nastopov za argentinsko reprezentanco.