VIDEO: Tako se bori v reprezentančnem dresu, oglejte si, kako je Toni Kroos zrušil Aureliena Tchouamenija

Toni Kroos je na prijateljski tekmi v Lyonu pokazal, da pri njem tudi klubski soigralci nimajo prav nikakršnih popustov.

Uredništvo
24. marec 2024

Toni Kroos (Foto: Getty Images)

Bo povratek Tonija Kroosa v reprezentanco najboljša novica, ki je v zadnjih letih doletela eno najslavnejših reprezentanc sveta? Legendarni vezist Reala iz Madrida je na včerajšnji prijateljski tekmi proti Franciji odigral prvo reprezentančno tekmo po letu 2021, ko se je poslovil od reprezentančnega dresa, v Nemčiji pa mnogi prav njegovemu povratku pripisujejo veliko vlogo pri povsem novi podobi nemške reprezentance, ki je po dolgem času odigrala odlično tekmo in na kolena spravila eno najboljših svetovnih reprezentanc zadnjih let.

Kroos je že v sedmi sekundi asistiral Florianu Wirtzu za vodilni gol Nemčije, sredi tekme pa je navdušil z izjemno požrtvovalnostjo, zaradi katere je nastradal kar njegov klubski soigralec v Realu iz Madrida Aurelien Tchouameni.

Oglejte si, kako je Kroos presekal napad francoske reprezentance in klubskega soigralca zrušil na tla, njegova vnema pa je v zelo dobro spravila tudi selektorja Nagelsmanna in, kot je razvidno iz priloženega video posnetku, tudi njegovega verjetnega bodočega soigralca v Madridu Kyliana Mbappeja.

"Toni Kroos je eden najboljših igralcev vseh časov. On spreminja podoba celotno nemške reprezentance," je po koncu tekme Kroosov nastop pokomentiral Tchouameni.


Toni Kroos tackle against Aurélien Tchouaméni (60' France vs Germany)
byu/Hic_Forum_Est insoccer