VIDEO: Vratar Crvene zvezde in reprezentant Srbije v finalu pokala prejel gol iz kota

Redko videna situacija se je zgodila v velikem finalu srbskega pokalnega tekmovanja. Čukarički je edini zadetek proti Crveni zvezdi dosegel neposredno po udarcu iz kota.

Uredništvo
26. maj 2023, 6:43

Crvena zvezda je v finalu pokala Srbije premagala Čukarički. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

V velikem finalu srbskega pokala, ki sta ga na beograjskem stadionu Rajka Mitića odigrala Crvena zvezda in Čukarički, je prišlo do poteze, ki jo na visoki nogometni ravni redko opazimo. Da je mera še bolj polna, nesrečna situacija se je zgodila vratarju reprezentance Srbije.

Beograjski rdeče-beli so po zaključku finalne tekme visoko v zrak dvignili pokal za zmagovalca tekmovanja, saj so tekmeca ugnali z 2:1. A edini zadetek za Čukarički je bil prava poslastica.

Gostje so povedli v zgodnji fazi tekme, Marko Docić pa je vratarja rdeče-belih Milana Borjana ugnal z neposrednim strelom iz kota. Kapetan gostujoče ekipe je s potezo navdušil navijače in nemudoma obkrožil svetovni splet.

Marko Docić je izkušeni 30-letni nogometaš in kapetan Čukaričkega, ki je pred tem v karieri nastopal še za Javor, Srem in Radnički iz Obrenovca.

Crvena zvezda je v aktualni sezoni osvojila dvojno krono. Poleg pokalnega slavja, si je z veliko prednostjo že pred tem zagotovila tudi prvo mesto v srbskem državnem prvenstvu.