VIDEO: Vsi so menili, da se spet pretvarja, a Antony je doživel hudo poškodbo

Na stadionu Old Trafford so navijači videli nemile scene. Antony je hitro zaključil tekmo v dresu Manchester Uniteda, saj se je hudo poškodoval.

Uredništvo
26. maj 2023, 6:18

Član Manchester Uniteda Antony se je hudo poškodoval na tekmi proti Chelseaju v Premier League. (Foto: Getty Images)

Na zaostali tekmi 32. kola elitne angleške Premier League je Manchester United z visokih 4:1 ugnal londonski Chelsea in si zagotovil mesto v ligi prvakov za naslednjo sezono. Zmaga je v rezultatskem smislu bleščeča, a ima velik črn madež.

V 26. minuti se je namreč hudo poškodoval zvezdnik domačih Antony. Po enem od startov s strani igralcev Chelseaja je Antony obležal na zelenici, mnogi pa so menili, dre zgolj za še eno njegovo pretiravanje, ker mu pogosto očitajo.

A hitro je bilo jasno, da gre tokrat zares. Igralec Rdečih vragov je doživel hudo poškodbo, zaradi katere so ga morali z zelenice odnesti na nosilih. Namesto Brazilca je v igro vstopil Marcus Rashford.

Tekma je bila s stališča rezultata izrednega pomena za Rdeče vrage, ki so za preboj v ligo prvakov potrebovali točko, medtem ko je Chelsea igral le še za čast in slavo.

Za Manchester United so ob visoki zmagi zadeli Casemiro, Anthony Martial, Bruno Fernandes in Rashford, medtem ko je za lepotni popravek za Modre zadel Joao Felix.