Veličastno zmago je nadgradil še direktor PSG: V kratkem vam sporočimo super novice

Kaj bo z Neymarjem in Mbappejem? Po včerajšnji tekmi je športni direktor PSG Leonardo zagotovil, da si lahko v kratkem obetamo nove informacije.

Uredništvo
8. april 2021, 10:21

Foto: uradna spletna stran kluba

Stališče PSG, ko gre za Kyliana Mbappeja in Neymarja, je že dlje časa jasno. V klubu si želijo in tudi delajo vse, da bi oba igralca zadržali v klubu in z njima osvajali nove lovorike. Dvaindvajsetletni Mbappe in devetindvajsetletni Neymar imata pogodbi s PSG podpisani do junija 2022, tako da se s podpisom novih pogodb že počasi mudi. 

Direktor PSG Leonardo je po včerajšnji zmagi v Munchnu osvežil zadnje informacije v zvezi s tem. Pomiril je navijače in verjetno užalostil klube (predvsem kakšnega iz Anglije in oba španska titana), ki bi upali na kakšno "presenečenje". 

"Mislim, da smo blizu dogovora, ki bo osrečil vse. V kratkem bomo objavili več informacij v zvezi s situacijo z Neymarjem in Kylianom Mbappejem," je dejal športni direktor. 

Leonardo je bil povprašan tudi glede morebitnega zanimanja za italijanskega vratarja Gianluigija Donnarummo, ki v AC Milanu ne dobiva tega, kar si želi. Bil je jasen.

"Ne bom govoril o prestopih, Keylor Navas je izvrsten vratar."