Velika okrepitev na pragu Bayerna: Očitno bosta oba brata Hernandez izkusila življenje pri nemškem velikanu

Bayern pripravlja odmevno okrepitev za začetek poletja, Nemci želijo pripeljati reprezentanta Francije, ki blesti v dresu AC Milana.

Uredništvo
23. maj 2024

Theo Hernandez (Foto: Getty Images)

Več virov iz Italije danes poroča, da je prestop tik pred vrati. Théo Hernández naj bi zapustil AC Milan in kariero nadaljeval pri nemškemu velikanu Bayernu, kjer je sicer do lanskega poletja igral že njegov brat Lucas, potem pa je prestopil v Paris Saint-Germain. Bayern Hernandeza vidi kot dostojnega naslednika Daviesea na levem boku obrambe.

Alphonso Davies se namreč spogleduje s prestopom v Real Madrid, zato bodo Nemci prav verjetno rabili novo okrepitev za ta položaj.

Zanimivo, Theo Hernandez je v Milan leta 2019 prestopil prav iz vrst kraljevega kluba, igral pa je tudi za Atletico Madrid, Alaves in Real Sociedad. V dresu italijanskega velikana je zbral 212 nastopov, prispeval je 29 zadetkov in kar 39 asistenc.

Bayern je v aktualni sezoni razočaral v vseh pogledih, sklenil jo je brez lovorik na domači in evropski sceni, kar za Bavarce ni v navadi. Pričakovati je, da bodo v letošnjem poletju precej aktivni na nogometni tržnici, trenutno pa iščejo tudi novega trenerja, saj se Thomas Tuchel namerava posloviti. Kar se tiče kadra, pa je Hernandez primarna tarča.

Pogodbo ima veljavno še do poletja leta 2026, njegova tržna vrednost pa je ocenjena na približno 60 milijonov evrov.